Welkom bij Visit Gelderland

Nieuwsbrief van de Veluwespecialist.nl [nieuwsbrief@veluwespecialist.nl]

GPS tochten vol in de aandacht

GPS tochten zijn al jaren populair. Vandaar dat de Stentor uitgebreid aandacht geeft aan deze unieke tochten. Het GPS blijft zo populair door de bijzondere combinaties met andere activiteiten. Of het nou een limo-, helikopterdropping, mountainbike-, of wandeltocht is; met een GPS wordt het extra spannend! Bij de Veluwe Specialist kun je nu zelfs met je eigen knapzak met eten en drinken op ontdekkingstocht met het GPS. Extra leuk!

Mini Classic Tour in prijs verlaagd

Altijd al eens in een authentieke Mini willen rijden? Bij de Veluwe Specialist huur je nu voordelig één van deze karakteristieke autootjes. De Mini ademt nostalgie: van de geur van benzine tot de choke en van trommelremmen tot het gemis van stuurbekrachtiging. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes op de Veluwe. Rijd door donkere bossen, uitgestrekte heidevelden en kleine dorpjes. Bijzonder! Vanaf € 69,00 per Mini Cooper.

Mini rijden en hotelovernachting

Een tocht in een Mini Cooper combineren met een hotelovernachting? Via Mini Holiday boekt u extra voordelig een bijzondere activiteit met hotelovernachting. Behalve een Mini toertocht, waarbij u al rijdend geniet van de mooiste plekjes op de Veluwe, kunt u ook per E-step, Cessna, parasailing of ballonvaart de Veluwe verkennen. Daarna geniet u rustig na in een heerlijk hotel op de Veluwe. Bekijk alle arrangementen!

Zomeractie: 50% korting bij Veluwe-Valley

In de zomermaanden iets leuks doen met vrienden, familie of sportclub? De Veluwe Specialist biedt u maarliefst 50% korting op het gebruik van evenemententerrein Veluwe-Valley in Beekbergen! Daar staan 60 verschillende activiteiten voor u klaar. Zo kunt u quad rijden, levend tafelvoetbal spelen, luchtbuksschieten of handboogschieten. Kies uit diverse programma's die de middag extra leuk maken. Profiteer nu!

Parachutespringen boven de Veluwe

Alleen voor echte durfals! Vanaf vliegveld Teuge stijgt u naar grote hoogte, gehesen in een speciaal pak en met een parachute op uw rug. Het is tijd voor de sprong! Geniet van de adrenaline, de snelheid en het fantastische uitzicht. Een unieke ervaring! Lees meer over parachutespringen en boek uw tickets direct online.

Meneer J. Steenis over een dagje Veluwe

Een prachtige tocht over de heide, goed gevulde picknick mand, we hebben heel veel lol gehad op de E-step. Gezellig personeel, we werden keurig ontvangen. Een kopje koffie en lekker appeltaart genuttigd bij het restaurant naast de winkel. ‘s Avonds heerlijk gegeten bij landgoed Staverden dat in 10 minuten per auto is te bereiken; een topdag!
Lees hier alle recensies over activiteiten van de Veluwe Specialist.

Win prijzen met unieke foto's

Tijdens een dagje Veluwe gebeurt er van alles! Bij de Veluwe Specialist wint u prijzen met deze bijzondere foto’s. Maak een foto van een uniek moment, stuur deze naar de Veluwe Specialist en win een Mini Holiday! Op Veluwespecialist.nl vindt u de eerste foto’s. Bekijk ze allemaal en breng een stem uit op uw favoriete foto! Zo feliciteren wij deze maand Wil de Rijk met de winnende foto! Zij wint kaartjes voor vier personen naar Slagharen!